Directions：For each blank in the following passage，there are four choices marked A，B，C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet．
Every woman dreams of receiving a huge priceless diamond．Now space scientists 21____ that they have discovered the largest diamond in the universe．But it’s well 22____ the reach of the most loves truck men because it's 50 light years away, to be 23____．
Measuring 2,500 miles across and weighing five million trillion pounds，the rock Was found on Valentine’ s Day 24____ in the core of a white dwarf star, and it has excited the 25____ world.
“It’s the mother of all diamonds，”said Travis Metcalfe，26____ led the team of researchers at the Harvard-Smithsonian Centre，“and you would need a jeweler’S loupe(专用放大镜)，the size of the Sun，to 27____ this diamond．”
The largest diamond 28____ on earth was the 3，106-carat(克拉)Cullinan．It Was cut 29____ nine major stones，including the 530-carat Star of Africa，now a part of the Crown Jewels．Diamonds were 30____ discovered in India more than 2,800 years ago．The Ancient Romans 31____ that the stones were broken pieces of stars that had 32____ to earth．In Ancient Egypt，diamonds were used in funerals. In the Middle Ages，men 33____ them to symbolize their courage and strength．The 34____ of giving them as presents dates from 1477，35____ Maximilian，the prince of Austria, gave a diamond ring to Mary of Burgundy．
21．A．admit B．tell C．explore D．reveal
22．A．under B．over C．beyond D．within
【解析】考查介词的区别，A．under“在……之下“ B．over”“ C．beyond D．within
Beyond 超出，超过 正确
23．A．precise B．certain C．clear D．correct
【解析】to be precise 精确的，确切的
24．A．buried B．blocked C．built D．blended
【解析】钻石发现于情人节，他隐藏在白矮星的核内。buried隐藏 ;block堵塞；街区; blend混合
25．A．physical B．scientific C．material D．natural
26．A．who B．which C．that D．he
27．A．measure B．register C．grade D．weigh
28．A．cultivated B．drawn C．caught D．found
29．A．from B．into C．by D．with
30．A．first B．last C．finally D．newly
31．A．questioned B．believed C．suspected D．confirmed
【解析】A．questioned，提问； B．believed“相信” C．suspected “怀疑” D．confirmed“证实”，根据翻译可知应选B
32．A．fallen B．dived C．left D．burned
33．A．decorated B．viewed C．took D．wore
34．A．practice B．tradition C．habit D．culture
35．A．what B．while C．that D．when
【解析】hen 引导时间状语从句时，谓语动词可以是短暂的，也可以是延续的，但while引导的从句必须是延续的。动词give 是短暂性动词。故选when.
June came and the hay(干草) was almost ready for cutting. On Midsummer's Eve, which was a Saturday, Mr. Jones went into Willington and got so drunk at the Red Lion that he did not come back until midday on Sunday. His men had milked the cows in the early morning and then had gone out chatting without bothering to feed the animals. When Mr. Jones got back, he immediately went to sleep on the living-room sofa with the "News of the World" over his face. When evening came, the animals were still not fed. At last, they could stand no longer. One of the cows broke into the door of the storehouse with her horns and all the animals began to help themselves to the grains.
It was just then that Mr. Jones woke up. The next moment he and his four men were in the storehouse with whips in their hands， whipping in all directions. This was more than the hungry animals would bear. Together, though nothing of the kind had been planned beforehand，they jumped upon their masters. Mr. Jones and his men suddenly found themselves being struck with the horns and kicked from all sides. The situation was quite out of their control. They had never seen these animals act like this before. This sudden rebellion of the creatures，which they were used to beating and whipping just as they chose，frightened them. After only a moment or two， they gave up trying to defend themselves. A minute later all five of them were in full fright down the road with the animals running after them joyfully.
36. The four men did not feed the cows because_______.
A. they had not cut the hay yet B. Mr. Jones wasn't at home
C. they did not have time to feed them D. the cows had fed themselves
37. The cows broke into the storehouse because______.
A. they did not like their masters B. Mr. Jones forgot to lock the door
C. they were kept in the cow-house too long D. they were too hungry to wait for the feed
38. What did the five men finally do with the cows?
A. They chased and drove the cows away. B. They continued beating the cows.
C. They gave up defense and ran away. D. They gave ·in and fed the cows.
39. We can learn from the passage that______.
A. the cows often ran out to look for food
B. the cows often had fights with their masters
C. Mr. Jones and his men often beat the cows
D. Mr. Jones and his men often forgot to feed the cows
36.【解析】事实细节题。由第一段第二句和第三句可知，由于Mr. Jones不在家，他的员工没有喂奶牛饲料， 故选B
39.【解析】推理判断题。由第二段倒数第三句“…Which they were used to beating and whipping…”可判断，平常他们经常拿鞭子抽打牛，故选C。