首页>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(四)第二部分

网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(四)第二部分

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2020-02-11 16:49
  • 可能对于部分考生来说,网络远程教育的《大学英语B》的考试对于考生们来说有一定的难度。但是,大家不要灰心,平时多加练习,考试时就会更加得心应手!

可能对于部分考生来说,网络远程教育的《大学英语B》的考试对于考生们来说有一定的难度。但是,大家不要灰心,平时多加练习,考试时就会更加得心应手!加油!

网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(四)

下面,我们就来看一组综合练习题,如果有的考生觉得自己对考试很有信心,还可以根据题目自测一下哟!

三、词汇与语法

11.__________of them thinks that is a good idea.

A.Anyone

B.No one

C.None

D.Someone

答案:C

12._______people in the world are sending information by e-mail every day.

A.Several million

B.Many millions

C.Several millions

D.Many million

答案:A

13.They have planted _______trees in SaiBei, It's a "Great Green Wall" of trees.

A.million

B.millions

C.several

D.millions of

答案:D

14.You had better ________ a doctor as soon as possible.

A.seeing

B.saw

C.see

D.seen

答案:C

15.She wonders ____will happen to her private life in the future.

A.that

B.it

C.this

D.what

答案:D

四、完型填空

Many people buy suitcases to carry their luggage when they go abroad on holiday and never take the trouble to find out whether they will be __16__ to survive the journey. Whatever case you buy - and obviously the more you pay for it, the better it is likely to be - you should be careful __17__ too much into it. A lot of passengers __18__ and then the locks break. Some people think manufacturers should say how much the case can carry. But the manufacturers say it depends __19__ the quality of the case. A cheap case, __20__ has been badly made, will obviously not last as long as an expensive one.

16.

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:D

17.

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:A

18.

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:B

19.

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:E

20.

A.not to pack

B.do so

C.which

D.strong enough

E.on

答案:C

英译汉练习

五、英译汉

21.Jim will go to his teacher whenever he has questions.

答案:吉姆一有问题就找他的老师。

22.The cause of the fire was carelessness.

答案:起火的原因是不谨慎。

23.Let's find a place to shelter from the rain or we'll get wet.

答案:我们找个地方躲雨吧,不然就淋湿了。

24.Yeah, but they play the same songs over and over again.

答案:没错,但他们总重复播放同一首歌。

25.I hurried to my office.

答案:我匆忙赶到了办公室。

26.What kind of life do most people enjoy?

答案:多数人喜欢什么样的生活?

六、写作

27.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.介绍你的主要爱好;

2.喜欢其中一项爱好的理由。

My Hobbies

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索