首页>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》词汇与语法B练习(二)

网络远程教育统考《大学英语B》词汇与语法B练习(二)

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2020-02-12 16:22
  • 面对网络远程教育的统考,很多考生们不免有点忐忑,别害怕,平时好好练习,考试时通过率会大大增加哟!

面对网络远程教育的统考,很多考生们不免有点忐忑,别害怕,平时好好练习,考试时通过率会大大增加哟!下面,我们就一起来看看网络远程教育统考大学英语B之词汇与语法B部分的练习题吧!

大学英语B词汇语法练习

1、I don’t know the park, but it's______ to be quite beautiful.

A.said

B.told

C.spoken

D.talked

答案:A

2、Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.

A.like

B.with

C.to

D.as

答案:C

3、The manager will not _________ us to use his car.

A.have

B.let

C.agree

D.allow

答案:D

4、Neither John ______ his father was able to wake up early enough to catch the morning train.

A.nor

B.or

C.but

D.and

答案:A

5、_______ these honours he received a sum of money.

A.Except

B.But

C.Besides

D.Outside

答案:C

6、Mike is better than Peter _______ swimming.

A.for

B.at

C.on

D.in

答案:B

7、His salary as a driver is much higher than ________.

A.a porter

B.is a porter

C.as a porter

D.that of a porter

答案:D

8、He opened the letter and it contained ________.

A.an important information

B.some important informations

C.many important information

D.some important information

答案:D

9、He has been writing for 3 years, but being a writer is not his ________.

A.chance

B.choice

C.change

D.character

答案:B

10、They have never heard any _______.

A.a customer complaint

B.the customer's complaints

C.customer's complaint

D.the customers' complaints

答案:C

大学英语B之词汇语法部分练习

11、He is not a child ________.

A.no more

B.no longer

C.any much

D.any more

答案:D

12、We've missed the last bus. I'm afraid we have no ________ but to take a taxi.

A.way

B.choice

C.possibility

D.selection   

答案:B

13、The retired man is used to ________ his two dogs early in the morning.

A.exercise

B.exercising

C.exercised

D.exercises

答案:B

14、It was not ________ midnight that they discovered the children were not in their bedroom.

A.before

B.at

C.after

D.until  

答案:D

15、Young ________ he is, he knows how to get along with others.

A.like

B.as

C.although

D.however

答案:B

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索