首页>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习(二)

网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习(二)

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2020-02-13 17:25
  • 有点怕统考考试?别担心,认真复习就会有好结果,下面小编给大家奉上大学英语B之交际英语B部分的练习题,大家一定要抽空做一做哦!

有点怕统考考试?别担心,认真复习就会有好结果,下面小编给大家奉上大学英语B之交际英语B部分的练习题,大家一定要抽空做一做哦!

网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习(二)

1、- I wonder if I could use your computer tonight?          

- ___________ I'm not using it right now.

A.Sure, here you are.

B.I don't know.

C.It doesn't matter.

D.Who cares?

答案:A

2、- What do you think of this novel?

- _________

A.I've read it.

B.It's well-written.

C.It was written by my uncle.

D.I bought it yesterday.

答案:B

3、- Hello, how are you?

- _________

A.Hello, how are you?

B.How do you do?

C.Fine, thank you.

D.That's OK.

答案:C

4、- Thank you ever so much for your lovely gift.

- _________

A.Never mind

B.I'm glad you like it.

C.Please don't say so.

D.No, It's not so good.

答案:B

5、- How are you getting on today?

- _________

A.Very well.

B.How do you do?

C.I'm a doctor.

D.Nice to have known you.

答案:A

6、- Are you going on holiday for a long time?

- _________

A.It was a long time.

B.Two weeks ago.

C.No. Only a couple of days.

D.Not long time ago.

答案:C

7、- How tall is your sister?

- _________

A.She is not very well.

B.She is 28 years old.

C.She is very nice.

D.She is as tall as I am.

答案:D

8、- How can I get to the cinema?

- _________

A.It's very far.

B.Yes, there is a cinema near here.

C.It's well known.

D.Go down this street and turn left.

答案:D

9、- Good morning, may I speak to Mark, please?

- _________

A.Who's there?

B.Who's that speaking?

C.Who are you?

D.Who wants to speak to Mark?

答案:B

10、- What's the matter, John?

- _________

A.I failed my French test.

B.It doesn't matter.

C.Nothing's wrong with him.

D.I don't think I can.

答案:A

网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习

11、- I'd like to invite you to dinner this Saturday, Mr. Smith.

- _________

A.Oh, no. let's not.

B.I'd rather stay at home.

C.I'm sorry, but I have other plans.

D.Oh, no. That'll be too much trouble.

答案:C

12、- Could you please open the window?

- _________

A.I can't.      

B.Go ahead.    

C.Sure.   

D.It's really very kind.

答案:C

13、- Do you think I can borrow your bike for a few hours?

- _________

A.I'm afraid you can.          

B.I'm sorry, but I really need it this afternoon.

C.Yes, I don't think so.           

D.I'll think about it later.

答案:B

14、- Thank you very much for the dictionary you sent me.

- _________

A.No thanks.   

B.I'm glad you like it.

C.Please don't say so.

D.No, it's not so good.

答案:B

15、- How do you like the movie we saw yesterday?

- _________

A.You are welcome.                              

B.How about you?

C.I've never seen a better movie than it.      

D.It is very expensive.

答案:C

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索