首页>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》完型填空B练习(三)

网络远程教育统考《大学英语B》完型填空B练习(三)

来源:湖北专升本网 浏览次数:4 发布时间:2020-02-14 17:14
  • 想要顺利地通过《大学英语B》的统考考试,考生们平时要多加练习。下面,小编整理了一些完型填空的练习题,可供考生们练习和复习!

想要顺利地通过《大学英语B》的统考考试,考生们平时要多加练习。下面,小编整理了一些完型填空的练习题,可供考生们练习和复习!

《大学英语B》完型填空B练习

1Water is very important to living things. Without water there can be ___21___ life on earth. All animals and plants need water. Man need water, too. We need water to drink, to cook our food and to clean ___22___.

Water ___23___ almost everywhere. Even in the driest part of the would there is some water in the air. You can not see it or feel it when it is part of the air. The water ___24___ seas and rivers is a liquid. The water in the air is not a liquid but a gas.

Clouds are made of water. They may ___25__ made of very small drops of water. Water, you have found,is very useful, so we must save water.

1)、

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:E

2)、

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:A

3)、

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:B

4)、

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:D

5)、

A.ourselves

B.is found

C.be

D.in

E.no

答案:C

网络远程教育统考《大学英语B》完型填空B练习(二)

2Man has always wanted to fly. Even as long as eight hundred years ago, an Englishman had tried. He made a pair of __21__ from chicken feathers and fixed them to his shoulders. Then he jumped from a tall building. As you can imagine, he did not fly very far. __22__, he fell to the ground and broke several bones. The first real attempt at flying took place in France in 1783. The two Mongolian brothers knew that hot air rose. If they could fill a large balloon with hot air, they thought it would rise into the air and __23__. They were right. They made a very large hot air balloon of cloth and paper. It measured ten meters in diameter. They filled it with hot air and the balloon got two hundred meters into the air. It fell to earth about three kilometers __24__.

At the next attempt, they arranged for a balloon to carry passengers. We do not know what the passengers felt about the trip as they were a cock, a duck, and a sheep. But we __25__ know that the trip lasted eight minutes and the animals landed safely.

1)、

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:B

2)、

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:A

3)、

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:E

4)、

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:D

5)、

A.Instead

B.wings

C.do

D.away

E.fly

答案:C

3Tom Smith was a writer. He wrote detective stories __21__ magazines. One evening he could not find an end for a story. He sat __22__ his typewriter in front of him; but he had no ideas. So he decided to go to the cinema.

When he came back, he saw that he had had a visitor. Someone had broken into his flat. The man had had a drink, smoked several of Tom's cigarettes and had read his story. The visitor left Tom a note:

I __23__ your story and I don't think much of it. Please read my suggestions and then you can finish it. By the way, I am a thief. I am not going to steal __24__ tonight. But if you become a successful writer, I will be back!

Tom read his suggestions. Then he sat __25__ and wrote the rest of the story. He is still not a successful writer, and he is waiting for his thief to return. Before he goes out in the evening, he always leaves a half - finished story near his typewriter.

1)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:E

2)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:D

3)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:A

4)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:B

5)、

A.have read

B.anything

C.down

D.with

E.for

答案:C

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索