首页>网络教育>教学计划>​网络远程教育的入学考试综合练习之专科英语部分

​网络远程教育的入学考试综合练习之专科英语部分

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2020-10-10 18:43
  • 网络远程教育的入学考试难不难?

网络远程教育的入学考试难不难?这是很多考生们经常问的问题,下面,高升专层次的考生们可以尝试做一做英语部分的练习试题,感受一下难度。

网络远程教育的入学考试综合练习之专科英语部分

一、单选题

1.The arrival of the charity trucks ( ) a minor unrest as villagers struggled for a share of the aid.

A. set down

B. set up

C. set off

D. set aside

[答案]:C

 

2.Hiking together with people can be fun and good for health. It may also be good for()building.

A. respect

B. friendship

C. ability

D. character

[答案]:D

 

3. Your job won't take care of you when you are sick. Your friends and parents will. Stay in().

A. reach

B. range

C. touch

D. watch

[答案]:C

 

4. The leaders have decided to raise another discussion()fighting the global warmth.

A. concerning

B. excepting

C. including

D. saving

[答案]:A

 

5. Iraq has()too many wars since 1990, making his people suffer a lot.

A. seen through

B. looked through

C. gone through

D. passed through

[答案]:C

 

6.It's never ( )late to be the person you want to be.

A. too

B. so

C. quite

D. very

[答案]:A

 

7.Have you()broken your phone by dropping it in a toilet, slipping it through your fingers or leaving it in the oven?

A. on purpose

B. by accident

C. for fun

D. with pleasure

[答案]:B

网络远程教育的入学考试综合练习之专科英语部分

8.They did hear from each other!(), their last meet was already more than 22 years ago.

A. Believe it or not

B. That is to say

C. On the one hand

D. What makes it

[答案]:A

 

9. Today the lovely students held a unique birthday party for me, which will()as an unforgettable   day in my life.

A. set out

B. stand out

C. give out

D. keep out

[答案]:B

 

10. Each week he writes an article about someone()chosen out of the phone book.

A. actually

B. officially

C. basically

D. randomly

[答案]:D

 

11. The restaurant outside our school is well accepted for its wide ( ) of foods that suit all tastes and pockets.

A. division

B. area

C. range

D. field

[答案]:C

 

12.We are looking forward to the successful land of Shenzhou IX as ( ) after it circles in space for 13 days.

A. scheduled

B. published

C. requested

D. conducted

[答案]:A

 

13. Some doctors()food safety as a serious problem and told people to be careful in daily diet.

A. mistook

B. recognized

C. required

D. understood

[答案]:B

 

14. Many people can()anything but being done wrong, which may cause much trouble.

A. come up with

B. turn up to

C. end up in

D. put up with

[答案]:D

 

15. It is widely known that sandstorms will become more()as a consequence of global warming.

A. eventual

B. formal

C. frequent

D. ordinary

[答案]:C

 

16. The company is going to hand ( ) the free samples tomorrow.

A. up

B. out

C. on

D. down

[答案]: B

 

17. She said that she would rather not ( ) it right now.  

A. discussing

B. to discuss

C. discussion

D. discuss

[答案]: D

 

18. ( )their luggage, the tourists hurried to the airport.

A. Packed

B. After packed

C. Having packed

D. Packing

[答案]: C

 

19. In ( ) film Cast Away, Tom Hanks plays ( ) man named Chuck Noland.

A. a; the

B. the; a

C. the; the

D. a; a

[答案]: B

 

20. I won’t go to the party ( ) you come too.

A. until        

B .although      

C. except        

D. unless        

[答案]: D

 

21. Who can it be? I'm quite ( ) a loss to guess.

A.of

B.on

C.in

D.at

[答案]: D

 

22. Since he left the university, he ( )in an accounting company.

A.has been working            

B.had worked                  

C.had been working            

D.was working                 

[答案]: A

 

23. There was a ( ) talk between the two teams last week.

A.friend        

B.friendship    

C.friendly      

D.really        

.[答案]:C

 

24. By no means ( ) our mistakes.

A.we ought ignore             

B.we ought to ignore          

C.ought we ignore             

D.ought we to ignore          

[答案]:D

 

25. ( ) parents say and do has a life-long effect on their children.

A.That          

B.Which         

C.What          

D.As            

[答案]:C

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索